Dyplom już mógł być dawniej, dlatego myślę, że na to zbyt dużo ludzi nie przyciągniesz. Jeżeli chodzi o Twój drugi pomysł, to wydaje się ciekawy, ale muszę wtrącić swoje trzy grosze. Być może będę się mylił, ale opowiadanie też nie wypali, bowiem jak widzisz o mitologii tylko Ty sam dodajesz artykuły, nie licząc tych kilku moich, więc nie spodziewałbym się dużego ruchu. Nie chcę mówić dlaczego, bo wiadomo to od dawna. Poza tym tematy, jakie pewnie zaserwujesz będą pokroju pytania z Korei, więc ja na pewno bym podziękował. Najrozsądniejsza wydaje się dyskusja, ale z taką uwagą, że musiałbyś nieco zniżyć może poziom wymagań, bo ludzie oglądając już same pytania rezygnują, bo są po prostu za trudne. Masz wiedzę, ale ogromna część pytań pochodzi z angielskich witryn, a nie każdy zna język obcy, bądź chce mu się tłumaczyć. Dlatego też proponuję obniżyć nieco poziom, to może przyciągniesz więcej nowych użytkowników, bo na starych liczyć możesz na pewno, prawda? Zapewne zarzucisz mi, że działam na szkodę konkursu, ale wiedz, że na pewno nie i propozycje są tylko dla jego dobra.
Żeby mieć więcej ludzi choćby w eliminacjach już teraz musisz poinformować ludzi o promocji, tylko nie artykułowej!