Witam wszystkich zacnych obywateli Archeosu

Krótko o mnie... hmm... to wbrew pozorom co mówi mój nick jestem kobietą, dosć młodą w sumie. Mam 14 lat i noszę imię "Natalia". Podobnie jak wszystkich tu, intersuję się starożytnością, moim głównym komikiem jest mitologia, szczególnie grecka ^ ^ jestem w tym krótko mówiąc zakochana ^ ^ Poza tym jestem molem książkowym i czytam dosłownie wszystko co mi się nawinie

Włącznie z takimi dziełami jak "Mitologia" Parandowskiego

Poza tym słucham meatalu, punku i rocka. Metalu słucham już 3 rok, punku- rok, a rocka- całe życie

Jeszcze całkiem niedawno pisałam teksty do zespołu, który niestety się rozpadł

No, ale kiedyś może się zreaktywują

Zespół był metalowo-punkowy rzecz jasna

A teksty pisałam im rok...
Mój nick nadały mi kumpele (William i Grabarz). Nie, nie rzucam nożami. Ale lubię bawić się wszystkim co ostre, broń biała zawsze spotykała się z moim uwielbieniem

Gdy biorę coś ostrego do ręki, to z reguły wszyscy robią krok w tył, ale to już inna historia... Potrafię zrobić sobie krzywdę dosłownie wszystkim, a rany cięte jakoś mnie nie przerażają tak jak resztę... przeciwnie wręcz... Jest to w sumie tylko jedna z moich ksywek, dużo osób nadal nazywa mnie "Aayla" od mojej ulubionej postaci z SW... A w zespole chłopcy odkąd dowiedzieli się ile mam lat, nazywali (i nazywają do dziś) "Maluszek"... co w sumie jest chyba moją najgorszą ksywką... No, ale tego się nie wybiera...
Poza tym mieszkam na Kujawach...
I w sumie nw co jeszcze mogę dodać... I tak wyszło więcej niż myślałam

Witam wszystkich jeszcze raz i pozdrawiam